Kekalkan kecemerlangan, mantapkan budaya kerja - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 15 Feb: Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Datin Paduka Dato’ Dr. Aini Ideris mahu warga UPM mengekalkan kecemerlangan dan kewibawaan yang telah dikecapi oleh universiti dengan memantapkan lagi budaya kerja berkualiti tinggi, autonomi bertanggungjawab, semangat berkolaborasi dan strategi pengantarabangsaan.