Pendekatan tiga-serangkai cegah keganasan ekstrem - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
KUALA LUMPUR, 24 Jan - Pendekatan tiga-serangkai untuk membina kapasiti atau keupayaan organisasi masyarakat sivil dan komuniti akar umbi wajar dilaksanakan dalam inisiatif pencegahan keganasan ekstrem terhadap kumpulan yang menjadi sasaran seperti belia.