19 karya seni, artifak dipamer pada NYAWA ‘18 - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 23 Jan: Sebanyak 19 hasil penyelidikan dan penemuan saintifik yang diolah dalam bentuk karya seni dan artifak dipamerkan pada pameran Nature’s Yield and Wonders of Art (NYAWA) ‘18 di Galeri Serdang, Fakulti Rekabentuk dan Senibina, Universiti Putra Malaysia (UPM).