UPM - Huawei jalin perkongsian strategik - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 14 Jan – Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Huawei Technologies (Malaysia) Sdn. Bhd. menandatangani Memorandum Perjanjian (MoA) menjalin kerjasama strategik dalam bidang Tenologi Maklumat dan Komunikasi (ICT).