Graduan kejuruteraan sivil UPM terima UEM Medal Awards 2018 - Ahmad, Norizzaida (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
KUALA LUMPUR, 16 Januari – Graduan Bacelor Kejuruteraan Awam tahun 2018, Universiti Putra Malaysia (UPM) Muhammad Khairul Faiz Mohd Shafri terpilih menerima UEM Medal Awards 2018 kategori kecemerlangan dalam bidang kejuruteraan.