Enam pensyarah muda UPM anggotai exco kepimpinan YSN-ASM 2019 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
Enam pensyarah muda UPM terpilih menganggotai barisan Exco kepimpinan Young Scientist Network-Academy of Sciences Malaysia (YSN-ASM) bagi tahun 2019.