Bahan makanan ayam guna larva lalat askar hitam - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 8 Jan - Universiti Putra Malaysia (UPM) akan menjalankan kajian penyelidikan formulasi bahan makanan ayam kampung menggunakan larva Lalat Askar Hitam atau Black Soldier Fly (Hermetia illucens).