Atlet hoki UPM kongsi ilmu sukan di Indonesia - Saad, Aisyah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
JAKARTA – Seramai 30 pelajar anggota pasukan hoki lelaki dan wanita Universiti Putra Malaysia (UPM) mengunjungi Universiti Pendidikan Indonesia (UPI) dan Universiti Negeri Jakarta (UNJ) di Indonesia, baru -baru ini.