Kolej keenam kekal juara olahraga SUKOL - M. Tahir, Nurul Fatihah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG - Kolej Keenam (K6), Universiti Putra Malaysia (UPM) sekali lagi muncul juara keseluruhan sukan olahraga Kejohanan Sukan Kolej (SUKOL) selepas merangkul 18 daripada 32 pingat emas yang dipertandingkan.