UPM, Borneo Forestry Cooperative meterai MoU penyelidikan perkayuan - Rijal, Hendra (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 3 Dis – Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Borneo Forestry Cooperative (BFC) menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) yang merangka peluang kerjasama penyelidikan dalam industri perhutanan dan perkayuan.