Ucapan selamat tahun baharu 2019 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
Assalamu’alaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan Salam Sejahtera. Warga UPM yang dikasihi, Pada saat kita berada di ambang tahun 2019 ini, terasa insaf betapa singkatnya masa yang dipinjamkan oleh Allah S.W.T kepada kita. Alhamdulillah, marilah kita bersama-sama merafakkan kesyukuran ke hadrat Allah S.W.T kerana dengan izin serta limpah rahmat-Nya, kita masih berada di kampus hijau ini, diberikan kesihatan, kudrat dan ilham untuk meneruskan khidmat dan sumbang bakti kepada universiti yang dikasihi ini.