UPM, MPSJ lestarikan program khidmat masyarakat - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 15 Dis – Kira-kira 200 orang termasuk staf dan pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) serta penduduk sekitar Seri Kembangan menyertai aktiviti khidmat komuniti Hike & Clean di Taman Universiti Indah di sini.