200 peserta hadiri seminar perladangan bernilai tinggi - Hamzah, Faiz (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 26 Nov – Kira-kira 200 peserta daripada badan kerajaan termasuk Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani, Jabatan Pertanian, MARDI dan RISDA, pihak swasta dan korporat serta universiti awam dan swasta menyertai seminar Perladangan Bernilai Tinggi (High Value Farming) 2018 di sini.