Pelajar BSMM UPM anjur aktiviti khidmat masyarakat - Din, Dinie Najihah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
PORT DICKSON, 2 Dis - Pelajar Bulan Sabit Merah Malaysia (BSMM) Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan program Tautan Budi Bersama Komuniti Port Dickson 2018 bagi memupuk semangat serta memberi pendedahan kesukarelawan kepada pelajar.