Skuad hoki wanita kolej keenam pertahan kejuaraan SUKOL UPM 2018 - Azahar, Nurul Hafizah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 11 Nov – Kolej Keenam mempertahankan gelaran juara hoki wanita Kejohanan Sukan Kolej (SUKOL), Universiti Putra Malaysia (UPM) setelah menewaskan Kolej Canselor 3-0 pada perlawanan akhir.