Cousberry juara pertandingan Hari Inovasi Menu Pelajar 2018 - Hamzah, Faiz (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 5 Dis - Kumpulan Cousberry Sdn. Bhd. yang terdiri daripada pelajar Bacelor Sains dan Pengurusan Perkhidmatan Makanan, Fakulti Sains dan Teknologi Makanan (FSTM), Universiti Putra Malaysia (UPM) muncul juara pertandingan Hari Inovasi Menu Pelajar 2018 dengan produk Couscous Nasi Lemak.