Muhammad Izzuddin dipilih YDP MPP sesi 2018/2019 - Hamzah, Faiz (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 10 Dis – Pelajar Fakulti Pertanian, Universiti Putra Malaysia (UPM), Muhammad Izzuddin Rosli dipilih sebagai Yang Dipertua (YDP) Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) Sesi 2018/2019