UPM raih tempat kedua Perarakan Sambutan Maulidur Rasul 1440H - Nordin, Muhammad Norhisyam (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SHAH ALAM – Kontinjen Universiti Putra Malaysia (UPM) mendapat tempat kedua Kategori Perbarisan dan Kategori Sepanduk Terbaik pada Sambutan Maulidur Rasul peringkat Negeri Selangor, 20 November lalu.