41 Atlet UPM Bentuk Kontinjen Terbesar Malaysia Ke AUG Ke-15 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 14 DisemberSeramai 41 atlet Universiti Putra Malaysia (UPM) membentuk kontinjen negara terbesar ke Kejohanan Sukan Universiti ASEAN (AUG)ke-15,di Chiangmai, Thailand.