Buddies Association UPM menganjurkan Hari Kebudayaan Malaysia - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 25 Nov - Lebih daripada 150 pelajar dari Universiti Putra Malaysia (UPM), Universiti Xiamen, Universiti Teknologi MARA (UiTM) dan KDU Universiti menghadiri program Hari Kebudayaan Malaysia yang dianjurkan oleh Buddies Association UPM.