Seronok dapat mudahkan perjalanan orang Uncle Sri - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 2 Nov - “Dapat membahagiakan dan memudahkan urusan perjalanan orang, menimbulkan rasa seronok dan rasa bahagia dalam diri ini.”