Kolej 17 juara SUKOL UPM 2018 - Khor, Jin Mei (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 29 Sept – Kolej 17 Universiti Putra Malaysia (UPM) muncul juara keseluruhan Kejohanan Sukan Antara Kolej (SUKOL) UPM 2018, dan memenangi pertandingan Badminton Wanita Antara Kolej untuk pertama kali.