Pelajar UPM rai kanak-kanak palsi serebrum, autisma - Mohammed Yusufirashim, Rukhsar-E-Rashim (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
BANGI, 24 Nov- Jabatan Biologi, Fakulti Sains, Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan majlis makan malam meraikan kanak-kanak palsi serebrum dan autisma, Grateful & Giving Gala Dinner bagi mengutip dana untuk menampung pelaksanaan program Grateful & Giving pada masa akan datang.