UPM lancar buku ’Pembangunan Kontemporari Orang Asli’ - Muhamad Noh, Khairul Anuar (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 8 Nov - Fakulti Ekologi Manusia (FEM), Universiti Putra Malaysia (UPM) melancarkan buku ’Pembangunan Kontemporari Orang Asli’ mengandungi isu-isu pembangunan kontemporari mereka yang ditulis beberapa pengkaji dari universiti awam.