Program kitar semula fabrik pupuk warga UPM budayakan aktiviti kitar semula - Mohamat-Yusuff, Ferdaus (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 9 Nov – Fakulti Sains, Universiti Putra Malaysia (UPM) melancarkan program Kitar Semula Fabrik bagi memupuk budaya kitar semula fabrik di kalangan pelajar dan warga UPM.