Program persijilan pertanian agrobank dedah senario semasa bidang pertanian - Hamzah, Faiz (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 8 Nov - Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Agrobank menganjurkan program Persijilan Pertanian Agrobank-UPM (AU-ACP) 2018 bagi memberikan pendedahan kepada pegawai Agrobank mengenai senario semasa bidang pertanian.