Pameran papar keunikan budaya masyarakat Muslim Tatar Poland - Rijal, Hendra (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 12 Nov – Fakulti Rekabentuk dan Senibina (FRSB), Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan pameran “The Tatars Muslim in the Republic of Poland” yang mempamerkan budaya Islam di Poland yang ada sejak kurun ke-14.