Graduan gigih bisnes salun di kampus - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 30 Okt – Graduan Bacelor Komunikasi Korporat, Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia (UPM), Nurzulaikha Raduian gigih menjalankan bisnes salun ketika dalam pengajian.