Tujuh atlet kebangsaan bergraduat serentak - Hamzah, Faiz; Rijal, Hendra (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 30 Okt – Menumpukan pengajian dalam bidang akademik tatkala juga giat aktif sebagai atlet kebangsaan dengan mewakili negara dalam pelbagai kejohanan memerlukan pengorbanan besar dalam berdepan pelbagai cabaran, sebelum meraih kejyaan menggenggam ijazah.