Personaliti TV peroleh sarjana muda - Zulfakar, Putri Nabila (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 30 Okt - Pembaca berita sukan Nasional 8 Radio Televisyen Malaysia (RTM), Iffah Mohd Hazim berkata minatnya untuk belajar dan terlibat dengan industri media banyak mendorongnya untuk sentiasa memberikan yang terbaik sehingga berjaya menamatkan pengajian di Universiti Putra Malaysia (UPM).