Ayah tunggu anak habis kelas hampir tiap hari - Mohamed Rafic, Nurul Amiraa (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 29 Okt - “Saya sering menghantar dan menjemput Aisyah dari kuliah hampir setiap hari. Bayangkan saya duduk dalam kereta sepanjang hari sendirian” demikian kata pelakon, pengarah dan produser terkenal, Shahrom Kamaludin atau lebih dikenali sebagai Along Kamaludin.