Setiausaha bahagian di KDN terima PhD - Mohamed Rafic, Nurul Amiraa (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 30 Okt – Demi menimba ilmu ke puncak tertinggi, Setiausaha Bahagian Kepenjaraan, Antidadah dan RELA Kementerian Dalam Negeri (KDN), Dato’ Muhamad Sade Mohamad Amin sanggup meredah ranjau dan liku perjalanan selama lapan tahun sebelum menerima ijazah doktor falsafah (PhD) hari ini.