Kelvin, etnik Penan pertama Kampung Long Meraan dapat diploma - Zakaria, Azman; Cheng, Kai Wah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 27 Okt: Kelvin Niyok, satu-satunya etnik Penan dari Kampung Long Meraan, Ulu Baram, Sarawak yang berjaya melanjutkan pelajaran ke peringkat universiti, hari ini berjaya memperolehi diploma selepas melalui pelbagai kepayahan terutamanya ketika sekolah rendah dan menengah.