HKIP membudayakan kualiti dan inovasi perkhidmatan staf - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 2 Nov – Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Sambutan Hari Kualiti dan Inovasi Perkhidmatan (HKIP) 2018 bagi membudayakan kualiti dan inovasi staf untuk melahirkan kelompok pekerja yang memiliki budaya pemikiran kreatif dan cara kerja bersinergi.