"Hadiah pingat emas canselor jadi azimat untuk terus berjaya" - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 22 Okt - “Saya begitu bersyukur… anugerah ini amat bermakna dan akan menjadi pembakar semangat untuk saya terus berusaha untuk mencapai kejayaan lebih besar pada masa depan.”