UPM anjur projek komuniti konservasi tenggiling bersama Orang Asli - Lau, Wei Hong (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
TAPAH, 1 Nov – Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan projek komuniti “Community-based Conservation of Pangolin for Termites Control in Batang Padang Semai Tribe” di Sekolah Kebangsaan Batu 14, Tapah, Perak, hari ini.