Sukan bukan penghalang segulung ijazah - Chow, Heng Yee (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 28 Okt - "Walaupun ibu tidak menggalakan saya bermain ragbi, saya ingin membuktikan kepada ibu yang saya mampu menjadi atlet cemerlang sambil belajar,” kata Nur Nadira Natalia Mohd Manshahar, 25, pemain ragbi wanita peringkat antarabangsa.