Atlet UPM Ahmad Luth bergraduat - Zulfakar, Putri Nabila (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
Serdang, 28 Okt - Walaupun tanggungjawab mengharumkan nama negara perlu digalas, namun kesibukan sebagai atlet tidak pernah menjadi penghalang kepada atlet olahraga negara, Ahmad Luth Hamizan, 26, apabila berjaya menamatkan pengajiannya dalam majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) Ke-42 hari ini.