Kerja sambilan bukan halangan untuk mencapai kejayaan - Cheng, Kai Wah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 29 Okt - Danial Hakim Mohammad Suhaimi, 23, Bacelor Kejuruteraan (Elektrik dan Elektronik) Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia (UPM) mencapai impiannya untuk bergraduat dari pada hari ini sempena Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) Ke-42.