Pasangan suami isteri bergraduasi pada hari yang sama - Cheng, Kai Wah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 30 Okt – Sepasang suami isteri dari Fakulti Sains Komputer dan Teknologi Maklumat, Universiti Putra Malaysia (UPM), Mohammed Ameen Mohammed Alhakimi, berasal dari Yaman dan Fatin Syazana Abdul Aziz, dari Bangi, menerima Ijazah Sarjana Sains Komputer sempena Majlis Konvokesyen UPM ke-42 hari ini.