Atlet ragbi kebangsaan niaga laksa, bantu sara keluarga sejak ayah lumpuh - Rijal, Hendra (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 30 Okt - Keluarga merupakan keutamaan Mohd Aliff Al-Hafiz Abdul Karim, atlet kebangsaan ragbi, sejak ayahnya lumpuh separuh badan kerana angin ahmar empat bulan lalu.