Genggam ijazah di sebalik sibuk niaga kek atas talian - Cheng, Kai Wah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 29 Okt – Di sebalik kesibukan belajar dan pada masa yang sama berniaga atas talian, Ang Xin Tong dari Fakulti Ekonomi dan Pengurusan berjaya menamatkan pengajian dan menenrima ijazah Bacelor Pentadbiran Perniagaan Major Keusahawanan, pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) Ke-42, hari ini.