Tanpa kaki dan tangan yang sempurna, Suhazli tetap berjaya genggam ijazah sarjana - Zakaria, Azman; Mohamed Rafic, Nurul Amiraa (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 27 Okt: Meskipun berdepan kesukaran untuk bergerak dari satu tempat ke satu tempat tanpa kaki dan tangan yang sempurna, Suhazli Muhamad, 26, cekal dalam pelajaran sehingga berjaya memperoleh Ijazah Master Kejuruteraan Perisian pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) ke-42, hari ini.