Dedikasi atlet UPM untuk harumkan negara - Rijal, Hendra (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG 29 Okt – Kedua ibu bapa kepada pemain bola jaring kebangsaan Siti Nor Farhana Mustafa, pernah berasa ragu-ragu dan bimbang anak mereka itu akan ketinggalan dalam pelajaran kerana pembabitan aktif dalam sukan.