ADUN Kota Anggerik peroleh ijazah MBA UPM - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 30 Okt - Anggota Dewan Undangan Negeri (ADUN) kawasan Kota Anggerik, Selangor, Mohd Najwan Halimi memperolehi ijazah Master Pentadbiran Perniagaan (Tadbir Urus Korporat) Putra Business School pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) ke – 42 hari ini.