Pelakon buat lima kerja satu masa mampu raih MBA - Mohamed Rafic, Nurul Amiraa (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 30 Okt – Pelakon, pengacara dan penyanyi Nazeera Sardi yang terkenal dalam drama ‘Hanya Padamu’ dan ‘Pembancuh Kopi Mr. Vampire’ akhirnya berjaya meraih Master Pentadbiran Perniagaan (MBA) pengkhususan pemasaran dari Putra Business School (PBS) Universiti Putra Malaysia hari ini.