Kalau bukan nenek, saya tak dapat ijazah ini - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 29 Okt - “Dua minggu selepas kemalangan serius, saya menduduki peperiksaan semester tiga dalam keadaan peha kiri, tangan kiri dan rahang yang patah.”