Saudara baharu dedikasikan PhD untuk ibu bapa yang tidak dapat hadir - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 28 Okt - Penerima ‘Tokoh Saudara Kita’ sempena Maal Hijrah negeri Selangor 2016, Muhammad Adnan Pitchan, 32, mendedikasikan ijazah Doktor Falsafah (PhD) yang diraihnya pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) ke – 42 hari ini kepada kedua ibu bapanya yang tidak dapat hadir