UPM ke 34 universiti terbaik Asia, 2 terbaik negara - Muhamad Noh, Khairul Anuar (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 25 Okt - Universiti Putra Malaysia (UPM) mengukuhkan kedudukan ke-34 universiti terbaik di Asia dalam ‘QS Asia Universiti Ranking 2019’ dengan membuat lonjakan 2 anak tangga.