Jayakan aspirasi kampus pintar: academician Prof. Emeritus Tan Sri Dr. Syed Jalaludin - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 29 Okt - Universiti Putra Malaysia (UPM) berhasrat menjadi sebuah kampus pintar (smart campus) dengan memanfaatkan penggunaan teknologi digital yang semakin radikal khususnya dalam konteks pembelajaran dan pengajaran.